Bestuur

Henk Bakker – Penningmeester Henk Bakker was als atleet vooral actief op de 800 en 1500 meter.
Stefan WesselStefan Wessel Stefan Wessel heeft als 1500 meter loper 3,47 gelopen. Tijdens het NK 2013 indoor behaalde hij een bronzen medaille. Verder behaalde hij meerdere keren de finale.
Machteld Mulder Machteld Mulder pakte als junior tot 3 keer toe een interationale medialle. Tijdens he WJK in 2008 liep zij naar een PR 2.02.05 wat een derde plaats opleverde. Ook is zij revalidatie-coach bij Team 4 Mijl.
Bram Buigel

 

Bram Buigel staat bekend als dé haas van Nederland. Hij maakt deel uit van de hegemonie van het 800 meter- Team 4 Mijl team. In de laatste 3 jaar heeft Bram 4 keer de finale van het NK gehaald. Buigel beheert de social media.

 

Wilfred van Holst – Webmaster  De beuker van Heerde won op de 800 meter op zowel indoor als outdoor de zilveren medaille en in recentere jaren ook nog de bronzen plakken. In 2017 hielp van Holst atleet Buigel naar de NK finale door met geweld de rest van de serie uit tegen de vlakte te slaan. Outdoor liep Hokla een persoonlijk record van 1,48.01. Naast topatleet is deze viezerik ook nog coach van het welbekende Team 4 Mijl. Ben je nog nooit geblesseerd geweest? Ga dan trainen bij deze beuker, en train als nooit tevoren.
Sybren Mulder  Sybren Mulder heeft in 2010 zijn spikes aan de wilgen gehangen. Binnen Team 4 Mijl draagt hij nog zorg voor de uitslagen verwerking en schrijft hij nieuws artikelen en is hij ook nog coach. Naast het lopen zat fietsen altijd al in Mulders bloed. Hij is dan ook een belangrijke grondlegger geweest van de Ronde van Winsum.